Hvem vi er
Vår nettstedsadresse er: https://modellflyinfo.no og er en webside for Magasinet Modellfly informasjon.
Bak bladet står Norges Luftsportforbund.
Post- og besøksadresse: Møllergata 39 0179 Oslo
Organisasjonsnummer: 974 953 552

Media, bilder og tekst
Alt innholdet på denne websiden har copyright MI. Der vi linker til andre steder som feks i våre nyheter eller fra våre annonsører så vil du bli sendt til en ny side der egen personvernerklæring som gjelder.

Annonseinnhold
Denne siden inneholder annonsebannere. De peker over til annonsørens webside. Det er ikke innebygd noe form for statistikk på disse men annonsør kan ha statistikk på sin side der de følger at du kommer fra vår side. Dette har vi ikke noe kontroll på.

Skjema
Denne siden inneholder skjema der du kan bestille magasiner eller opprette et abonnement. Informasjonen her brukes kun av oss og brukes for å opprette en profil på deg og ditt kjøp. All info som blir lagret i databasen på nettstedet vil bli slettet etter 6 mnd.

Besøksstatistikk/analyse
Denne siden bruker ikke noe form for besøksstatistikk.

Informasjonskapsler
Cookies/informasjonskapsler blir brukt til å gjøre denne siden raskere og bedre slik din opplevelse av siden er så god som mulig. Denne siden bruker ditt nettleseroppsett og dette kan du selv endre under innstillinger.

Google font
Denne siden bruker Google font. Google vil hente informasjon om hvor du befinner deg, IP adresse og hvilken nettleser du bruker for å kunne vise fonten på mest riktig måte. Dette er ikke informasjon som vi har tilgang til.
Les mer om Google Web Font sin håndtering av data her: https://developers.google.com/fonts/faq
Og hvordan Google generelt håndterer data her: https://policies.google.com/privacy

Innebygd innhold fra andre nettsteder
Våre artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med
Vi deler ingen informasjon med noen andre og bruker kun denne informasjonen for å gi deg en best mulig opplevelse av siden.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg
Hvis du legger inn informasjon gjennom bestillingsskjema så vil denne bli lagret i 6 mnd. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å få slettet denne infoen tidligere.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg
Ta kontakt med oss på post@modellflyinfo.no med emne personvern for å høre mer eller dersom du ønsker din info slettet.